Pénteken érkezik a Kobra And The Lotus új kislemeze!
2019. július 23. írta: Sarok Bettina

Pénteken érkezik a Kobra And The Lotus új kislemeze!

kobra-and-the-lotus-1020x740.jpg

Nemrégiben számoltunk be arról, miszerint a Kobra And The Lotus hamarosan boltokba küldi vadonatúj nagylemezét. Akkor azt is megtudhattuk, hogy nem csupán a dalszerzési, de már a stúdiózási folyamatok is véget értek, hamarosan pedig megérkezik az első kislemez is, mely nóta egy videóklip kíséretében fogja felvezetni a hatodik KATL-lemezt.

A Kobra Paige vezette formáció néhány órája jelentette be közösségi-oldalaikon, miszerint első kislemezük a Burn címet viseli, megjelenése pedig péntekre, azaz július 26-ra várható, ha mindez nem volna elég, már meg is lesheted a kiadvány borítóját, a srácok pedig továbbra is gondoskodnak afelől, hogy a fanatikusok igencsak belegyenek pörögve a hét végére, hiszen előszeretettel osztanak meg kisebb részleteket a klipből.

! Aki figyelemmel kíséri a csapatot, az észre vehette, miszerint a mai napon azt is közzétették, hogy mikorra várható vadonatúj stúdióalbumuk, valamint a korong borítóját és címét is egyaránt felfedték. A posztok azonban nemrégiben törlésre kerültek, tehát ebből adódóan nem hozható nyilvánosságra a várva várt kiadvány - egészen addig, amíg hivatalos közlemény nem érkezik.

kobraandthelotusburn.JPGA kislemez borítója

A zenekar legutóbbi kiadvány egyébként tavaly került megjelenésre Prevail II elnevezésen, mely album a 2017-es megjelenésű Preavail I folytatása volt. A két lemez egyébként igen sikeresnek bizonyult, hiszen viszonylag hamar belopták magukat a célközönség kegyeibe.

süti beállítások módosítása