Nosztalgiázik Anette Olzon
2019. augusztus 09. írta: Sarok Bettina

Nosztalgiázik Anette Olzon

tim-tronckoe-48.jpg

Novemberben kerül majd a lemezboltok polcaira a The Dark Element második albuma, ami a Songs The Night Sings elnevezést kapta. Az Anette Olzon, valamint Jani Liimatainen vezette alakulat első korongja igen sikeres lett, így nem volt kérdés, miszerint hamar nekilátnak majd a következő lemez készületeinek.

A svéd énekesnő többször is elhintette, hogy ő bizony nagyon elégedett a végeredménnyel, hamarosan pedig a rajongók is belekóstolhatnak majd az újdonságba, hiszen a zenekar néhány kisfilmet is leforgatott, melyek közül a közeljövőben minimum egyet biztosan megjelenítenek. A társaság fele természetesen élvezi a nyarat, s ezzel együtt a jól megérdemelt pihenésüket is. Unalomra természetesen nincs panasz, sőt az egykori Nightwish-énekesnő kicsit visszarepítette magát a múltba, elárulta, hogy az egyik kedvenc dala, amit valaha is rögzített, az nem más mint a Cadence Of Her Last Breath.

Ahogyan elődje (Tarja Turunen), úgy ő is viharos elváláson esett át Nightwish-beli kollégáival, ám mindettől függetlenül ő sem szünt meg szeretni a finnekkel felvett kiadványokat. Nem ez az első eset egyébként, hogy a svéd pacsirta, visszaemlékszik azokra az időkre, amikor még a Nightwish énekesnője volt, hiszen Instagramján többször is posztolt felvételeket egye-egy fellépésről, és az ahhoz kapcsolódó emlékeiről. Sőt, akkor is boldogan posztolt, amikor az Amaranth és a Bye Bye Beautiful kisfilmje túllépte a 100 milliós nézettséget.

noname_1.jpg

süti beállítások módosítása