Anette Olzon: „Már nagyon várom, hogy új albumot készíthessek"
2019. szeptember 06. írta: Sarok Bettina

Anette Olzon: „Már nagyon várom, hogy új albumot készíthessek"

045040470055227_685063188635696_1700238050066048762_n.jpg

2017-ben jelent meg Anette Olzon és Jani Liimatainen közös albuma, a The Dark Element. Maga a projekt csupán egyszerinek indult, ám amikor dalaik napról napra sikeresebbek lettek, ráébredtek, hogy csapatuknak bizony megvan alapozva a jövője. Nem sokkal később a duóbol zenekar formálódott, ami végül debütáló lemezük nyomán, a The Dark Element elnevezést kapta.

Nem sokkal később bejelentették, hogy a fellépéseket követően ismét nekivágnak az új dalok szerzésének, magáról a folyamatról pedig a svéd pacsirta előszeretettel csiripelt közösségi-oldalain. Megtudhattuk többek között, hogy az újdonsággal sokkal elégedettebbek, azt is elárulta, hogy több kisfilmet is készíettek, de egyéb apróságokról is árulkodott a Nightwish egykori énekensője.

A közelmúltban kiderült, miszerint a második The Dark Element-korong Songs The Night Sings elnevezésen, november 8-án tölti meg a lemezboltokat. A névadó dalt egyébként már meg is ismerhettünk, hiszen szeptember 4-én kislemezként is megjelent, továbbá ez volt az egyik tétel, amihez Patric Ullaeus kamerái forogtak.

Nagyon izgalmas, hogy újabb albumot adunk ki, számomra ezt sokkal könnyebb volt felvenni, mivel Janival most már sokkal jobban ismerjük egymást. Számomra ez az album sokkal jobb, és azt hiszem, hogy akik az első albumot szerették, azoknak ez is tetszeni fog majd. Már most azt mondom, hogy nagyon várom, hogy újabb albumot készítsünk.

- vallotta Nettie.

 

süti beállítások módosítása