Floor Jansen: „Új világot nyitott számomra a Beste Zangers"
2019. szeptember 14. írta: Sarok Bettina

Floor Jansen: „Új világot nyitott számomra a Beste Zangers"

gettyimages-1068518316-2048x2048.jpg

Köztudott, hogy a Northward végtelenül tehetséges pacsirtája idén különleges megtiszteltetésben részesült, hiszen meghívást kapott a Beste Zangers elnevezésű holland műsorba. A Nightwish énekesnőjeként is tevékenykedő vokalista természetesen mindig nyitott az új kihívásokra és legnagyobb büszkeségére szóljon, hogy jól tette, hogy elfogadta.

A műsor lényege, hogy a különböző műfajban mozgó énekesek egymást dalait adják elő, amit természetesen egy hét alatt formálnak át a saját terepükre. Az énekesnő eddig társainak dalaival debütált, ma azonban ő került ülő pozícióba, hiszen ezúttal az ő munkásságát kapták górcső alá, ami számára is meglepetésekben gazdag volt. Floor közösségi-oldalain fejtette ki érzelmeit, melyben arra is kitért, hogy mennyire boldog, amiért ennyi év után is képes újdonsággal szolgálni a világ.

20 éves karrierem során soha nem volt még részem ennél különlegesebb estében, mint most ez, amikor énekesként nem énekelek, hanem nekem énekelnek. Előttem ezt mások mindig úgy fogalmazták meg, mintha ajándékot kapnának, és most megerősíthetem ezt az érzést! Egy doboz, ami tele van csokival, és neked fogalmad sincs arról, hogy milyen.

-kezdte.

Hálás vagyok minden egyes erőfeszítésért, ami ezt az estét győnyörűvé és személyessé tette! Lenyűgöző a műsroban éneklő társaim tehetsége, hiszen teljesen máshogy kapcsolódnak a dalokhoz, mint én. Köszönöm Beste Zangers! Az egész csapatnak! Új világot nyitott a számomra!

- magyarázta.

 

View this post on Instagram

A post shared by Floor Jansen (@floor_jansen_official) on

süti beállítások módosítása