Szünetre vonul a Paddy And The Rats
2019. szeptember 21. írta: Sarok Bettina

Szünetre vonul a Paddy And The Rats

paddy_and_the_rats.jpg

A formáció legutóbbi lemeze Riot City Outlaws címmel került megjelenésre, majd ezt követően megállás nélkül zajlott le a népszerűsítése, mely koncertsorozat során, a srácok a Wackenre is eljutottak. A miskolci zenekar méltán népszerű és egyben közkedvelt a hallgatóság körében, most viszont bejelentették, hogy a rajongóknak bizonytalan időre búcsút kell venniük tőlük, ugyanis visszavonulnak.

Kedves barátok, rajongók!

Az elmúlt tíz évben nagyon keményen hajtottunk. Folyamatosan turnéztunk megállás nélkül, kiadtunk 5 lemezt és most, az idei nyár végére nagyon elfáradtunk.  Úgyhogy először a zenekar fennállása óta úgy döntöttünk, hogy megállunk kicsit és egy ideig nem koncertezünk.  Szeretnénk több időt tölteni a családunkkal és más olyan dolgokra/ projektekre fókuszálni, amikre nem jutott időnk az elmúlt időben.

- kezdték.

Idén biztos, hogy nem állunk már színpadra, egy alkalmat kivéve.  Október 31-én Budapesten, a Barba Negrában láthattok minket utoljára. Reméljük, hogy megértitek a döntésünket, mi pedig reméljük, hogy tavaszra feltöltődünk és újult erővel tudunk útnak indulni újra Értetek, Veletek!  Köszönünk mindent! Love and Peace!

-áll az általuk megosztott közleményben.

süti beállítások módosítása