Sharon den Adellel fog ünnepelni Anneke van Giersbergen
2019. szeptember 23. írta: Sarok Bettina

Sharon den Adellel fog ünnepelni Anneke van Giersbergen

tumblr_puj2vgxsbm1xyesilo1_1280.jpg

A holland énekesnő idén ünnepli több, mint két évtizedet felölelő karrierjét, melynek apropóján novemberben két, igen különleges fellépést fog adni. Maga a rendezvény igen sokoldalú lesz, hiszen köztudott, hogy  a vokalista a The Gatheringből való kiválása óta számos projektben részt vett, de szólóban is igen nagy sikereket ért el.

Eddigi munkássága során, olyan nevek által bizonyított, mint a már fent is említett The Gathering, ezt követően, tehát szólóban Agua de Annique néven futott be, majd Arjen Lucassennel életre invitálták a The Gentle Stormot, majd végezetül megalapította jelenlegi csapatát a VUUR-t. Ha mindez nem volna elég, az évek során más bandák lemezein is hallható volt változatlanul gyönyörű hangja, ilyen többek között a szintén Arjen Lucassen nevéhez köthető Ayreon, Devin Townsenddel is volt közreműködése, de az Amorphis előszeretettel kéri fel egy-egy dalhoz - csak, hogy néhányat említsünk.

A fanatikusok máig kedvenc duettje viszont a Within Temptationhöz köthető, hiszen Anneke 2007-ben lépett színpadra a zenekarral a Somewhere című szám erejéig, ami máig megragadt a nagyérdemű emlékezetében. A fellépés rögzítésre is került, 2008-ban debütált Black Symphony elnevezésen. Az ominózus duettre végül idén kerítettek újfent sort, ám most kiderült, hogy nem ez volt az utolsó alkalom, hogy a holland pacsirták egymás oldalán fakadnak dalra ...

Anneke jubileumi koncertjei november 16-án, és 17-én kerülnek majd megrendezésre, ami nemcsak azért lesz különleges mert bőven lesz mit hallgatni a mikrofonvirtuóz zenével eltöltött 25 évéből, hanem azért is mert vendégek nélkül ugyebár nincs is rendes party... Az exklúzívként beharangozott, és egyébként már teljesen telt házas bulin ugyanis rivaldafénybe lép még Sharon den Adel (Within Temptation), Daniel Cavanagh (Anathema), valamint egy szimfonikus zenekar is kíséri majd a színpadon lévőket.

71152959_10157698421899216_1516658002822692864_n.jpg

süti beállítások módosítása