Befejezte új lemeze készületeit a Nightwish! Hamarosan kisfilmmel jelentkezik a csapat
2019. szeptember 29. írta: Sarok Bettina

Befejezte új lemeze készületeit a Nightwish! Hamarosan kisfilmmel jelentkezik a csapat

n-nightwish2019.jpg

Jó pár év eltelt azóta, hogy boltokba került a Nightwish legutóbbi albuma, az Endless Forms Most Beautiful. A korong vegyes fogadtatásban részesült, hiszen sokaknak kicsit sem nyerte el a tettszését, voltak azonban akiknek bejött a megújúlt formáció kiadványa, de olyan is akadt, aki mindössze egy-két tételben talált rá a biztos kedvencre.

Köztudott, hogy az egykoron Tarja Turunen vezette alakulat jövőre ígérte új nagylemezét, ami elmondásuk szerint, a már fent is említett album nyomain halad majd, de mégis lesz benne valami, amitől kicsit más lesz. A végtelen tehetségű Floor Jansen egy, az Instagramon megosztott videó keretein belül jelentette be, miszerint már forognak is a kamerák az első kisfilmjükhöz, ám azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy a vadonatúj tételt mikor lesz szerencsénk megismerni.

View this post on Instagram

A post shared by Floor Jansen (@floor_jansen_official) on

Ha mindez nem volna elég, a mai napon az is kiderült, hogy a várva-várt kilencedik Nightwish-lemez már teljes egészében elkészült, hiszen az elmúlt időszakban már Floor is stúdióba vonult felénekelni azt, amit viszonylag hamar le is rázott magáról. Az újdonság egyébként a második korong lesz a zenekar három, új tagjával: Floor Jansennel, Troy Donockley-vel, valamint Kai Hahtóval.

süti beállítások módosítása