Arkona: 10 éves a Goi, Rode, Goi! - különleges turnéval ünnepel a zenekar
2019. szeptember 30. írta: Sarok Bettina

Arkona: 10 éves a Goi, Rode, Goi! - különleges turnéval ünnepel a zenekar

Október 28-át írtak a naptárak 2009-ben, amikor is a boltok polcaira került az orosz metálzenekar ötödik nagylemeze, a Goi, Rode, Goi!. A korong számlistája olyan, máig közkedvelt tételeket sorakoztat fel mint a Yarilo, a névadó Goi, Rode, Goi!, a Liki Bessmertnykh Bogov, vagy akár a Nevidal - csak, hogy néhányat említsünk.

A Masha Scream vezette brigád köztudottan a Delainnel indul közös turnéra, ami igen különleges, vissza nem térő fellépéseket fog magába foglalni. A zenekar ugyanis méltó módon ünnepli meg a lemez tíz éves debütálását, így különleges setlist várja majd a közönséget, többek között olyan nótákkal, amik ritkán, vagy épp soha em kerültek előadásra élőben.

Azonban ezúttal is lesz olyan tétel, ami lemarad a listáról, esetükben a Na moey zemle lesz az, mivel elmondásuk szerint, lehetetlenség lenne az összes vendéget felvonultatni, akik részt vettek a nóta tökéletesítésében. A szóban forgó szerzeményben ugyanis megközelítőleg tíz vendég énekes hallható, és még néhány zenész, akik különleges hangszerekkel tették színesebbé a hangzását.

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy az Arkona Charlotte Wesselszékkel rójják majd a világ egyes pontjait, így Budapest is azon helyszín egyike lesz, ahol megrendezésre kerül majd a jubileumi buli.

Ezeket a dalokat élvezheted a tíz éves lemez számlistáján!

1. Goi, Rode, Goi

2. Tropoyu Nevedannoy

3. Nevidal

4. Na Moyey Zemle

5. Pritcha

6. V Tsepyakh Drevney Tayny

7. Yarilo

8. Liki Bessmertnykh Bogov

9. Kolo Navi

10. Korochun

11. Pamyat

12. Kupalets

13. Arkona

14. Nebo Khmuroye, Tuchi Mrachnyye

süti beállítások módosítása