Angol nyelven érkezik a Tales Of Evening válogatáslemeze
2019. október 01. írta: Sarok Bettina

Angol nyelven érkezik a Tales Of Evening válogatáslemeze

toe69777590_133209264681667_3942921566415821598_n000.jpg

Megalakulása óta, a Tales Of Evening hatalmas sikernek örvend a magyar metálszintéren, ami nem is olyan meglepő, hiszen nagyon szerethető dalok sorakoznak eddig megjelent stúdiólemezeiken. A Dudás Ivett vezette együttes egyébként nemrégiben gyarapodott, hiszen csatlakozott hozzájuk Varga Krisztián gitáros.

Az új felállású csapat természetesen nem unatkozik, hiszen gőzerőkkel készül első válogatásalbumuk, ami angol nyelven, tehát New Dawn Awaits elnevezésen kerül majd megjelenésre. Maga a korong, a formáció három nagylemezéről fog tételeket tartalmazni, melyek teljesen új hangzásba burkolózva kerültek újfent rögzítésre - természetesen angolul.

Hatan folytatjuk és örömmel jelentjük be legújabb nagylemezünk érkezését, ami a A New Dawn Awaits címet kapta. Három nagylemezünk kedvenc magyar dalait fogja tartalmazni angolra fordítva, újra felvéve és hangszerelve.

- áll a zenekar közleményében.

Mint az a New Dawn Awaits címből is sejthető, egy angol nyelvű hanganyagról van szó. Segítőinkkel, barátainkkal lefordítottuk angolra az első három lemezünk kedvenc dalait. Nagyon régóta dolgozunk ezen a projekten, és most láttuk elérkezettnek az időt, hogy új lehetőségek és új kihívások elé nézzünk. A régebbi dalok is új köntöst kaptak, mind hangzás, mind hangszerelés terén, hiszen az összes dalt újra felvettük.

- tették hozzá.

süti beállítások módosítása