Érdekes történetet mesélt Tarja
2019. november 22. írta: Sarok Bettina

Érdekes történetet mesélt Tarja

2019_12_06_5d012271f3a49_800.jpg

A finn énekesnő jelenleg szuperül elfoglalt, hiszen a minap már túl is esett az idei első Raskasta Jouluás fellépésén, a napokban pedig kezdetét veszi saját karácsonyi koncertkörútja is, a Christmas Together - Yhdessä Jouluna. A vokalista persze mindezek mellett szakít egy kis időt erre-arra, legutóbb egy tévéműsorban volt látható, ahol egy érdekes történésre reagált.

Történt ugyanis, hogy a műsorvezető hölgy, néhány hónapja imitálta Turunent, a fekete paróka mellett pedig a Nightwish-énekesnő ikonikussá vált piros kabátjához hasonló ruházatot viselt, a dalválasztás pedig igen érdekes volt, hiszen a műsorvezető választása a Nightwish által feldolgozott, majd 2001-ben kislemezként is világot hódított Over The Hills And Far Away című számra esett.

Tarja most személyesen is leregálta a történteket, ráadásul nem is akárhogyan:

Micsoda véletlen egybeesés, hogy akkoriban pont Finnországban voltak koncertjeim, és az operaénekes barátommal, Waltteri Torikával ültem egy kocsmában, amikor a televízió ezt vetítette. Még jó, hogy nem esett le az üveg a padlóra. Hihetelten volt, nagyon büszke vagyok rád.

- eleveníette fel Turunen az esetet, majd kifejezte büszkeségét Susanna Laineen felé.

Hogy, hogyan reagált Tarja az egészre, azt itt tudod megnézni. 

süti beállítások módosítása