Kukkants bele a Mezmerized következő kisfilmjébe!
2019. december 19. írta: Sarok Bettina

Kukkants bele a Mezmerized következő kisfilmjébe!

ak68410654_2379412189014815_7562453328169271296_o.jpg

Többször is beszámoltunk már arról, miszerint Király Anna új projektet hívott életre, Mezmerized elnevezésen. Az újdonsült formáció napról napra újabb érdeklődőket vonz magához, ami nem is olyan meglepő, hiszen fülbemászó muzsikájuk elektronikus zenével kiegészített metál, ami hamar felkelti a nagyérdemű figyelmét.

A csapat eddig két dal kíséretében mutatta meg mit is takar elképzelésük; elsőként a Desire című szám lopta be magát a célközönség kegyeibe, a napokban viszont megérkezett utódja Satellite elnevezésen, ami elődjéhez hasonlóan rövid időn belül nagy kedvenc lett. A Sorroniából is simert Anna azt is elárulta, hogy jövőre tervezik megjeleníteni első nagylemezüket, amit további érdekességek vezetnek majd fel.

A srácok mintegy meglepetés gyanánt nyilvánosságra hozták, miszerint a 2020-as évet egy kőkemény premierrel indítják majd, hiszen január 3-án válik elérhetővé vadonatúj daluk, ami a Shutdown címet viseli, és ami egy kisfilm keretein belül lesz majd lecsekkolható.

Csak, hogy biztosan felkészülj az év kezdetére, és az újdonság megjelenésére, Annáék megosztottak egy rövid előzetest, melynek jóvoltából már azt is sikerül felmérni, miszerint készülő nagylemezük kicwsit sem lesz kikerülhető alkotás!

 Íme!

süti beállítások módosítása