Klippremier: Marco Hietala - The Voice Of My Father
2020. január 17. írta: Sarok Bettina

Klippremier: Marco Hietala - The Voice Of My Father

markohietalasolonov2019_638.jpg

Heteken belül boltokba kerül a Nightwish-énekes első szólólemeze, a Pyre Of The Black Heart. A zenész tavaly jelenítette meg teljesen finn nyelven íródott művét, ami a Mustan Sydämen Rovio elnevezést kapta, és ami igencsak hamar belopta magát a célközönség kegyeibe.

A korong angol nyelvű megfelelőjének, első baharangozójaként a Stones című számot ismerhettük meg, mely nóta egy kisfilm kíséretében indult hódító útjára. A fanatikusok persze vegyes érzelmeket tanúsítottak, mondván finn nyelven sokkal szerethetőbb a szerzemény, majd később kiderült, magát a szerzőt is aggasztja, milyen fogadtatásban is részesül a lefordított dalcsokor.

Kicsit ideges vagyok, de egyre jobban növekszik az önbizalmam. Természetesen ez egy szólóalbum, amit a saját nevem alatt jelenítek meg, tehát felelősséggel jár, hiszen akár tetszik, akár nem az emberek az én produkciómként fogják látni. Személyszerint abban reménykedsz, hogy a "gyerekedet" kedvelni fogja majd a közönség.

- idéztük szavait korábban.

Mindenki kedvenc vikingje azonban nem adja fel, ezért újabb kedvcsinálót osztott meg, választása pedig a The Voice Of My Father című számra esett, amit Isäni ääni elnevezésen már jól ismer a nagyérdemű.

Íme!

süti beállítások módosítása