A Dynazty új klipjéről mesélt Nils Molin
2020. március 23. írta: Sarok Bettina

A Dynazty új klipjéről mesélt Nils Molin

molin2020_nils0.jpg

Április elején kerül megjelenésre a Dynazty vadonatúj nagylemeze, ami a The Dark Delight elnevezést kapta. A formáció mindezidáig három nótát közölt előzetesként, melyek hamar megnyerték maguknak a a nagyérdeműt. Ha mindez nem volna elég, a csapat a napokban egy rövid felvezetőt is közzétett, melynek jóvoltából belehallgathattunk az album összes dalába.

A legutóbbi dal Waterfall címmel, a múlt héten debütált, a hozzá készült kisfilm pedig igencsak elgondolkodtatta a közönséget, így felmerült a kérdés, hogy köze van-e a tételnek esetleg a depresszióhoz és társaihoz?

Valójában elég távol áll ezektől a dolgoktól. Sokkal inkább a határozottságról szól. Amikor megszabadulhatunk valami pusztító és ártalmas környezettől.

- magyarázta a frontember, majd hozzátette:

A videó ötlete valójában az egyik személyes tapasztalatom alapján készült, amikor egy szállodai szobában egy üveg bor társaságában zuhanyoztam, azon gondolkodva, hogy kitörjön belőlem valami, amit károsnak tartottam az életemben.

- vallotta, majd eképp fejezte:

Erről írtam a Waterfall dalszövegét, és hát mi más lenne alkalmasabb a klipre, mint a valós inspiráció felhasználása.

Mindezeken felül, szó esett még arról is, hogy miként döntöttek a kislemezek ügyében, mely téma kapcsán elárulta, hogy lehetetlen feladatnak bizonyult, hiszen bármely más szerzemény alkalmas lett volna beharangozónak:

Egyensúlyt akartunk teremteni a kislemezekkel, és azt hiszem, hogy ez a három dal tökéletesen kiegészíti egymást, és ad egy kis útmutatót az embereknek ahhoz, hogy el tudják képzelni milyen is lesz majd a teljes album.

83416307_10156504728341504_884130128961994752_n0.jpg

- árulkodott, majd szót emelt a lemez készületeiről is:

Az elmúlt években keményen dolgoztunk és fejlődtünk. Nem igazán ültünk a babérjainkon a Firesign album óta, ugyanis rögtön áttértünk a The Dark Delightra. Voltaképp egész évben megállás nélkül dolgoztunk az albumon, és azt hiszem, hogy ez lett a legjobb album, amit valaha készítettünk.

süti beállítások módosítása