Így jellemzi a Burning Witches új lemezét Laura Guldemond!
2020. március 27. írta: Sarok Bettina

Így jellemzi a Burning Witches új lemezét Laura Guldemond!

nonamehtshshaezhreah.jpg

A hónap elején került megjelenésre a boszik vadonatúj nagylemeze, ami a Dance With The Devil elnevezést kapta. A frontasszony cserén átesett formáció rajongótábora már izgatottan várta a kiadványt, hiszen mégis csak ez volt Laura Guldemond hivatalos bemutatkozója.

Az énekesnő nemrégiben adott egy terjedelmesebb interjút, melyben számos kérdésre készségesen válaszolt, emellett, azt sem volt rest elárulni, hogy milyen alapokból építkezett a fent említett korong.

Van benne "old school" heavy-metál. Sokkal változatosabb, mint az előző albumok, ugyanis nem lehet megunni a hallgatását. Minden dalban van meglepetés. Természetesen boszorkányos témák is vannak.

- árulta el, hozzátéve, miszerint saját belátása szerint érezhető rajta a Judas Priest és többek között a Kreator hatása is.

A vokalistát arról is kifaggatták, hogyan vélekedik a mostani lemezről illetve az elődjével felvett albumokról, jobban mondva van-e bennük valami közös:

Az összes album rendelkezik bizonyos sokszínűséggel, de biztos vagyok abban, hogy ez az album sokkal változatosabb. Semmilyen korlátozást nem vettünk figyelembe, mindössze arra ügyeltünk, hogy meglegyen a 80-as évek dallamossága. Emlékeztetnie kell a klasszikus heavy-metálra.

- vallotta.

süti beállítások módosítása