Kisfilmmel jelentkezett a Sabaton!
2020. április 07. írta: Sarok Bettina

Kisfilmmel jelentkezett a Sabaton!

sabaton2016y.jpg

Tavaly nyáron lőtte a boltok polcaira vadonatúj nagylemezét a Sabaton, ami ezúttal sem hagyta cserben sem a rajongókat sem pedig a kritikusokat, hiszen már a megjelenése előtt is kilószámra érkeztek a jobbnál jobb visszajelzések.

Mint mindig, a srácok ezúttal is kitettek magukért, The Great War elnevezésű újdonságuk pedig csakis kizárólag az I. világháború eseményeit tűzte tollvégre. Néhány nótához kisfilmet is készítettek, Majd ezt követően - az előző albumhoz hasonlóan -, az új daloknak is készítettek dalszöveges videókat, melyek hivatalos YouTube-csatornájukon el is érhető.

A koronavírus-járvány miatt a Sabatonnak is visszavonulót kellett fújnia, így a turnéjukat majd csak akkor tudják bepótolni, amikor végre véget ér a rettegett kór terjedése, avagy amikor végleg sikerül azt "letörölni a térképről".

A Joakim Brodén vezette veteránok természetesen nem vesztegetik idejüket, amiről rajongóikat is kellően informálják, így tudhattuk meg, hogy újabb kisfilm van a láthatáron, ám azt persze nem spoilerezték el, hogy melyik nótát láthatjuk majd megfilmesítve.

A napokban ez a kérdés is megválaszolásra került, ugyanis közzétették 2012-es slágerük, a The Lion From The North képi világát, amit a The Great Tour elnevezésű turnéjuk során rögzítettek.

Íme!

süti beállítások módosítása