Merülj el az Alestorm új dalában!
2020. április 25. írta: Sarok Bettina

Merülj el az Alestorm új dalában!

noname85285.jpg

Érdekes vizek felé vette az irányt az Alestorm-tagokat szállító kalózhajó, ugyanis a srácok talán az eddigi legfurább lemezükkel készülnek újfent berobbanni a piacra. A Curse Of The Crystal Coconout címre hallgató nagylemezük május végén várja majd az érdeklődőket a lemezboltok polcain tündökölve, melynek tartalma mindösszesen tizenegy dal.

A srácok a közelmúltban osztották meg első tételüket, a választás pedig a Treasure Chest Party Quest című számra esett, melyhez ezúttal is Belgrádban forogtak a kamerák. A dal a fanok többségét megnyerte,a  klip azonban rendesen megosztotta a célközönséget. Mint kiderült, tudatosan lett "megbotránkoztató" képi világa a szerzeménynek, ám nagyon úgy fest, nem ez volt az egyetlen furcsa húzása a csapatnak....

A napokban publikálták második szerzeményük, ami ezúttal is videóklip kíséretében került fel a legnagyobb videómegosztóra. A Tortuga ezúttal a hangszerelés szempontjából keltette fel a rajongók figyelmét, ugyanis gyönyörűen belecsempésztek némi alapot az elektronikus, vagy mondhatni pop/és-vagy modern zenéből. 

Íme a végeredmény!

süti beállítások módosítása