Klippremier: Feuerschwanz - I See Fire (Ed Sheeran Cover)
2020. május 06. írta: Sarok Bettina

Klippremier: Feuerschwanz - I See Fire (Ed Sheeran Cover)

feuerschwanzband00.jpg

2018-at írtak a naptárak, amikor a boltokba került a német metálzenekar legutóbbi nagylemeze, ami a Methämmer elnevezést kapta. A csapat gyönyörű sikereket birtokolhat a kiadvány nyomán, sikerüket pedig további szintekre kívánják emelni, melynek méltó megkoronázása lesz a soron következő, hetedik stúdiólemezük.

Metfest címmel, a közelmúltban debütált vadonatúj szerzeményük, ami a június 26-án boltokba kerülő, Das Elfte Gebot elnevezésű korongjukon kapott méltó helyet - a nótához - szokásukhoz hűen - kisfilmet is készítettek. Nemrégiben, újabb tételnek lehettünk fültanúi, a választás pedig ezúttal a lemez névadójára esett, mely szerzemény ismételten egy igen látványos képi világgal gazdagodva várja egyaránt a régi és az újdonsült fanatikusokat is.

A szóban forgó újdonság egyébként mindösszesen tizenegy nótát tár a hallgatóság elé, ám nem ez az egyetlen csemege, amivel a német brigád idén piacra tör....

A lemez dallistája:

1. Meister der Minne
2. Metfest
3. Das elfte Gebot
4. Kampfzwerg
5. Im Bauch des Wals
6. Mission Eskalation
7. Schildmaid
8. Malleus Maleficarum
9. Lords Of Powermet
10. Totentanz
11. Unter dem Drachenbanner

das-elfte-gebot-feuerschwanz.jpeg

Érkezik ugyanis egy hét nótát tartalmazó kiadvány, ami Die sieben Todsünden címmel lett ellátva, különlegessége pedig abban rejlik, hogy feldolgozások remekelnek rajta. A Ben Metzner által is vezetett zenekar olyan csapatok nótáit formálta saját stílusára, mint a Sabaton, vagy a honfitársaikként szuperáló Powerwolf, valamint a Rammstein.

Erről a részlegről osztottak most meg egy dalt, ami elődjeihez hasonlóan klip kíséretében került fel a Napalm Records lemezkiadó hivatalos YouTube-csatornájára. E tekintetben, a srácok választása az eredetileg Ed Sheeran tollából származó I See Fire című muzsikára esett, ami már most szép számmal gyűjti a pozitív visszajelzéseket.

Íme!

A kiadvány dallistája:

1. Ding - Seeed
2. Hier kommt Alex - Die Toten Hosen
3. Amen & Attack - Powerwolf
4. I See Fire - Ed Sheeran
5. Gott mit uns - Sabaton
6. Limit - Deichkind
7. Engel - Rammstein

süti beállítások módosítása