Ők jelentkeztek videóklipel az elmúlt időben
2020. április 14. írta: Sarok Bettina

Ők jelentkeztek videóklipel az elmúlt időben

sp_detail.jpg

Sabaton

Tavaly került az üzletek polcaira a svéd veteránok legutóbbi albuma, ami a The Great War elnevezést kapta. A formáció azonnal nagy sikerre tett szert az újdonsággal, majd hamar turnéra is indultak vele. A világjárvány miatt minden egyes előadó jegelni kényszerült koncertsorozatait, ám ettől függetlenül igyekeznek a maguk módján kárpótolni a nagyérdeműt.

A közelmúltban jelentette be a Joakim Brodén vezette csapat, miszerint újdonsággal készülnek, arról viszont, hogy mit is takar pontosan közleményük csak napokkal később rándult le a lepel. A formáció egy élőfelvételes kisfilmmel kedveskedett az őket körberajongó hadseregnek, a választás pedig az egyik 2012-es slágerükre, a The Lion From The North-ra esett. 

A napokban újabb klipet osztottak meg a srácok, ami szintén legutóbbi turnéjukon került rögzítésre, a szóban forgó dal pedig a koncerteket változatlanul berobbantó Ghost Division lett!

Íme!

Her Chariot Awaits

Májusban válik majd elérhetővé az ex-Sirenia-énekesnő vadonatúj csapatának bemutatkozó nagylemeze, amit saját magukról neveztek el. A spanyol vokalista egy korábbi nyilatkozatában elmesélte, miszerint fantasztikus terápia volt számára új zenekara felépítése, mondván, ezúttal teljes mértékben kitárulkozott előtt, hogy mi mindenre képes.

Elsőként a Dead & Gone című számot tették közzé, melynek során olyan hangokat mutatott az énekesnő, melyek eddig még nem mutakoztak meg a nyilvánosság előtt. Ezt további nóta követte, majd a napokban újabb szerzeményt mutattak be a Take Me Higher képében, amihez kisfilmet is forgattak.

Íme!

Feuerschwanz

Nyáron, pontosabban június 26-án robog majd a lemezboltok polcaira némez zenekar vadonatúj nagylemeze, ami a Das Elfte Gebot elnevezést kapta.  A kiadvány mindösszesen tizenegy nótát sorakoztat fel, melyek közül a múlt hónapban már bemutatásra került egy. A Metfest viszonylag hamar megnyerte magának a nagyérdeműt, melynek utódjául a lemez névadóját választották.

A Napalm Records lemezkiadó a napokban tette közzé a srácok vadonatúj dalát és a hozzá készült kisfilmet, ami ezúttal sem adott okot csalódásra, íme:

Nightwish

Április 10-én hódíott hivatalosan is világot a formáció vadonatúj albuma, amit világszerte rajongók milliói vártak. A Human. :I I: Nature. természetesen  vegyes fogadtatásban részesült, bár a kritikusok elismerő sorokat publikálnak róla, a rajongók többnyire nem tettszésüket nyilvánítják ki - ismeretlen okoból. 

A korong debütálásának napján, maga a csapat tette elérhetővé újdonságuk teljes tartalmát, nem is akárhogyan! Tuomas Holopainen és társai mind a kilenc tételhez egy nagyon látványos dalszöveges kisfilmet mellékelt, melyek nyomán sokkal átláthatóbbá válik egy-egy szöveg tartalma. A teljesség igénye nélkül most mi is bemutatunk néhányat, a többit pedig a csapat hivatalos YouTube-csatornáján tudod megtekinteni.

süti beállítások módosítása