Énekesétől búcsúzik a NorthTale!
2020. június 04. írta: Sarok Bettina

Énekesétől búcsúzik a NorthTale!

northtale-20190801231055.jpg

2017-ben robbant a bomba a metálzenei sajtóban, miszerint távozik a Twilight Force köreiből, Christian Eriksson énekes. A felek hamar el is kezdték a nyilvános szóbeszédet, ugyanis minden egyes bejegyzésük más-más okokat hozott fel mérvadónak.

Az énekes hamar bejelentette, miszerint már dolgozik vadonatúj projektjén, a Twilight Force szekere pedig Alessandro Contival kiegészülve sebesen robogott tovább. A svéd vokalista NorthTale nevezetű csapatával folytatta pályafutását, a zenekar első lemeze pedig tavaly, Welcome To Paradise címmel hódította meg a világot, nem kis sikert maga után vonzva.

Hivatalosan is bejelentjük, miszerint Christian Eriksson többé már nem tagja a NorthTale-nek. Úgy fest, hogy a » zenével kapcsolatos eltérések « az a kijelentés, amit a nyilatkozatokban olvashattok, amikor a zenekarok útjai elválnak a tagokétól. Ez erre a helyzetre is igaz, bár ez csupán jég csúcsa. Mint minden zenekar, mi is átéltünk sok mindent egészen a kezdetektől, de a legtöbb problémát zökkenőmentesen megoldottuk.

- kezdte bejegyzését a zenekar.

Amikor azonban az új album megírására került a sor, világossá vált, miszerint Christian és én már nem ugyanazt akarjuk, és alapvetően már semmiben sem értünk egyet. Többször is megpróbáltuk orvosolni a helyzetet, de végül nem sikerült megállapodásra jutni.

- folytatták.

nt67772124_2817480674937487_5953210810519442419_n.jpg

Christian februárban mondott le a zenekarral kapcsolatos feladatairól. Azóta hallgattunk az ügyről, miközben meghallgattuk a világ legjobb énekeseit, és ezért reméljük, hogy megtaláljuk a megfelelő utánpótlást még azelőtt, hogy lebombáznánk vele a rajongóinkat. Ez a folyamat már befejeződött, jelenleg két kedvenc jelöltem van, akik mindketten csodás énekesek, komoly karrierrel a műfajban.

- nyilatkozták a folytatásban. A hosszúra nyúlt bejegyzésben köszönetet mondtak az énekesnek, aki az első NorthTal-lemezt sikerre vitte, majd ezt követően elárulták, hogyan is állnak az új lemez munkálatai.

Örökké hálásak leszünk Christiannak, amiért hozzájárult debütáló albumunkhoz. Valódi mester és minden idők egyik kedvenc énekesem. A legjobbakat kívánom neki a jövőben!

_dsc09990.jpg

Az új album megírásának 70%-a befejeződött. Igazán elmondhatom, hogy néhány nóta a legjobb dolog, amit egész karrierem során csináltam, és már alig várom, hogy stúdióba vonulhassak felvenni őket.

- derült ki befejezésül. Mindezeken túl, az is szerepel a közleményben, hogy az ex-Twilight Force-torok ezek után sem tűnik el, ugyanis máris körvonalazódik vadonatúj projektje, amiről egyelőre nincsenek rendelkezésre álló információk, hogy mi is lesz pontosan, annyit viszont tudni lehet, hogy mostanában az énekes online énekórákkal üti el idejét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Christian Eriksson (@_christian_eriksson_) által megosztott bejegyzés,

süti beállítások módosítása