Kimberly Goss összetört: fotók tengerével emlékszik ex-férjére az énekesnő
2021. január 04. írta: Sarok Bettina

Kimberly Goss összetört: fotók tengerével emlékszik ex-férjére az énekesnő

135007372_162429785240032_6845661903833304593_n.jpg

Sötét napra virradt a világ, ugyanis nyilvánosságra hozták a sokkoló hírt, miszerint a múlt hét folyamán hosszan tartó betegség következében elhunyt a Children Of Bodom alapítója, Alexi Laiho. A zenészt rajongók és kollégák ezrei gyászolják világszerte, most pedig megszólalt a zenész első felesége, Kimberly Goss is, aki a mai napon töltötte meg Instagram-oldalát temérdek, Alexivel kapcsolatos emlékkel, a felvételekhez pedig megható sorokat fűzött.

Az első igazi szerelem, zenekarbeli társam és a legjobb barátom. Sovány vigasz, hogy a világjárvány alatt megkaphattuk azt a csodálatos ajándékot, hogy rengeteg minőségi időt tölthettünk együtt. A FaceTime-hívás maratonjaink, a végtelen sms-ek és telefonhívások a nap és az éjszaka minden órájában örökre velem maradnak.(...)

 - osztotta meg fájdalmát, amit így folytatott:

Allu, a szívem egyszerre megtelt és összetört. Nem sok ember képes arra, hogy semmi ne maradjon kimondatlanul olyasvalakivel szemben, akivel egy hosszú, gazdag története van. Békét adtál nekem és nulla sajnálattal hagytál itt azokban a hónapokban és hetekben, mielőtt fáradt tested feladta. (...)
Szeretlek, Allugator,
- Kimberly ( vagy "Kani" ahogy te szerettél hívni)

- búcsúzott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kimberly Goss (@kimvoxrox) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kimberly Goss (@kimvoxrox) által megosztott bejegyzés

Alexi és Kimberly Goss együtt alapították a Sinergy-t, majd nem sokkal később kiderült, hogy több van köztük puszta barátságnál. Az énekesnő ezek után fogta magát és Finnországba költözött szerelméhez, akihez 2002 február elsején egy privát ceremónia keretein belül feleségül ment. Házasságuk mindössze két évig tartott, ugyanis 2004-ben elváltak. A felek a válást követően is büszkén nyilatkoztak arról, hogy továbbra is közeli barátok maradtak, ami egészen Alexi haláláig tartott.

süti beállítások módosítása