Költözésükről mesélt Floor Jansen
2021. január 12. írta: Sarok Bettina

Költözésükről mesélt Floor Jansen

49561040613_ce6249a591_k.jpg

Köztudott, miszerint Floor Jansen és Hannes van Dahl Svédország egyik legnyugodtabb zugát választotta otthonául, ugyanis a zenészek a nagyvárosi nyüzsgéstől elszigetelten élnek, pontosabban egy erdő közelében. A páros nem véletlenül döntött ezen álláspont mellett, ugyanis a vokalista imádja a lovakat, vágyának eleget téve pedig birtokol is két pacit, akikkel kedvére rója az utakat szabadidejében.

Az énekesnő - amennyiben épp nem a színpadon játszik ventilátort a hajával - egyébként egy hatalmas kertet is birtokol, mindezt nem dísznek, ugyanis saját maga termeszti meg a konyhára valót, így megtalálható nála a zöldségek és a fűszerek tengere is egyaránt. A hatalmas terület persze a páros négyéves csemetéjének válik be a legjobban, akivel anyukája rengeteget játszik a szabadban.

Hírnevüket tekintve, nem is olyan meglepő, hogy ezt az életmódot választották, Floor viszont most elárulta, hogy beköltözésük egy cseppet sem sikerült olyan csendesre mint azt korábban elképzelték:

Másfél évvel ezelőtt költöztünk Svédország egyik távolabbi területére, de erről senkinek sem beszéltünk. Számoltunk azzal, hogy a az előző tulajok bizonyára elárulták a környékbelieknek, hogy kik is vagyunk, mi viszont azt hittük, hogy teljesen névtelenül lopakodtunk be! Miután a költöztető teherautó elhajtott, egy traktor állt meg a házunk előtt. A srác kiszállt és azt mondta, hogy »Hé, én vagyok az egyik szomszéd - hallottuk, hogy most költözött be a Nightwish énekesnője és a Sabaton dobosa, ezért úgy gondoltam átjövök és bemutatkozom! « Nyilvánvaló volt, hogy mindenki tudott rólunk, de ez egy jó kezdet volt, hiszen klassz emberek vannak erre és mindegyikkel jól kijövünk.

- osztotta meg mókásan a történetet.

süti beállítások módosítása