Így hangzik a Lopott könyvek a Leander Killstől!
2016. november 16. írta: Sarok Bettina

Így hangzik a Lopott könyvek a Leander Killstől!

A formáció a hét elején közölte rajongóival, hogy érdemes nyitva tartani szemeiket, hiszen a mai napon újabb kisfilm érkezik tőlük, ami a Tankcsapda egyik ismert slágeréhez, a Lopott könyvekhez készült.

klippremier-leander-kills-ketten-egyedul-02130552.jpg

November 22-én egy különleges lemezzel jelentkezik majd a Tankcsapda Dolgozzátok fel! címmel. A dupla album egyik korongján a debreceni trió értelmezi újra az általuk nagyra tartott magyar bandák nótáit, míg a másik CD-n az ő dalaikat formálják át saját képükre a különböző stílusokban tevékenykedő hazai előadók. Ezen kapott helyet a Leander-féle feldolgozás is, ami alig néhány órája debütált a YouTube-on.

Köteles Leander egyébként tavaly számolt be arról, miszerint Leander Kills néven tér vissza a köztudatba, miután a Leander Rising hivatalosan is feloszlott. Első bemutatkozó dala a Szerelmetlen dal volt, amely egy kisfilm képében került fel az énekes hivatalos YouTube-csatornájára. Az első dal megjelenését követően rövid időn belül fültanúi lehettünk már a második tételnek is, a Te leszel a páromnak, ami tavaly decemberben lett publikálva.


Következő szerzeménye a Valami Folyjon elnevezést kapta, ami egy duett a pankrátorként is tevékenykedő Icarusszal. Nem sokkal később megismerkedhettünk a Ketten egyedül nevezetű nótával is, ami annyiban tér el elődjeitől, hogy ezúttal egy lassú, akusztikus  gitárral és hegedűvel komponált tételről van szó, és Kállai Ernő közreműködik benne. A csapat egyébként márciusban dobta piacra Túlélő névre keresztelt bemutatkozó korongját, amiről augusztusban megosztották a Madár című dalukhoz készült kisfilmet.

 

süti beállítások módosítása