Így vélekednek a fiatal zenészekről az Amon Amarth tagjai
2017. április 25. írta: Sarok Bettina

Így vélekednek a fiatal zenészekről az Amon Amarth tagjai

150_photo.jpg

A GuitarMania nevezetű lap kapta mikrofonvégre az Amon Amarth két tagját, Olavi Mikkonent és Johan Söderberget, kiknek arra a kérdésre kellett választ adniuk, hogy milyen tanáccsal tudják ellátni, a feltörekvő, fiatal zenészeket.

Nos, először is, manapság lehetetlenség pusztán zenélésből megélni. Egy új zenekar számára ez nem szolgálhat megfelelő célnak, mivel napjainkban nagyon nehéz érvényesülni, számunkra könnyebb, mivel régóta csinájuk ezt, van hírnevünk. Sok pénz és támogatás kell egy zenekarhoz, és természetesen kemény munka is. Játszhatsz keményen, amennyire csak szeretnél, de ne gondolt, hogy valaha is ez lesz a karriered. Ez mind csak rajtad múlik, a te döntésed, ne hallgass másokra, csakis önmagadra, de a legfontosabb az, hogy bízz magadban.

-fejtette ki véleménynét Olavi a téma kapcsán, Johan pedig a következőket mondta:

Amikor elkezdtem zenélni, ez volt a legnagyobb szenvedélyem, folyamatosan csak ezt akartam csinálni, mivel ennek így kellett lennie. Ha egy zenekarban akarsz játszani, akkor ez a legjobb dolog, ami történhet veled, hiszen végül majd ez vezet a karriered építéséhez, viszont ehhez elég szenvedéllyel kell, hogy rendelkezz, a fő célod pedig a játék legyen.

-vallotta Johan.

 

 

 

 

süti beállítások módosítása