Warlock: 30 éves a Triumph and Agony - Doro turnéval ünnepel
2017. május 18. írta: Sarok Bettina

Warlock: 30 éves a Triumph and Agony - Doro turnéval ünnepel

doro-warlock.jpg

A német metálzenekar 1987-ben jelentette meg legújabb és egyben legutolsó korongját, a Triumph and Agonyt, amely hamar bearanyozódott hazájukban, Németországban. Ezt követően a lemez a legjobb Warlock-albumnak lett kinyilvánítva, ugyanis az angol Billboard 200-as listán a nyolcvanadik helyig sikerült feljutnia.

A zenekar ezután szerepelt az MTV csatorna heavy-metal programjában is, a Headbangers' Ballban. A zenekar sajnos nem volt túl hosszú életű, ugyanis 1989-ben feloszlottak. Ezek után csak az énekesnő maradt az egyetlen eredeti tag, akitől a Warlock név használatát elperelték, így kénytelen volt szólóban folytatni karrierjét.

Doró egyébként tavaly ünnepelte 30 éves karrierjét, melynek keretein belül kiadta a Strong And Proud - 30 Years Of Rock And Metal névre keresztelt DVD-jét, továbbá új lemezén is lázasan dolgozik. Mint már említettük, a Warlock nagy szerepet játszik az 52 éves énekesnő életében, hiszen ennek a zenekarnak köszönheti hírnevét. A német dalos pacsirta idén nem kisebb dolgot, mint a Triumph and Agony című Warlock-lemez 30 éves debütálását ünnepli, ennel fényében pedig egy rövid turnéra is indul, ami szeptemberben fogja kezdetét venni.

Íme néhány helyszín:

Sep. 08 - Worcester, MA - Palladium
Sep. 10 - New York, NY – B.B. King Blues Club & Grill
Sep. 12 - Westland, MI – The Token Lounge
Sep. 14 - Chicago, IL - Reggies
Sep. 16 – West Hollywood, CA - Whisky A Go Go

doropeschseptember2017usatourposter.jpg

süti beállítások módosítása