Mägo de Oz: milliós nézettséghez ért a Tu madre es una cabra!
2021. március 02. írta: Sarok Bettina

Mägo de Oz: milliós nézettséghez ért a Tu madre es una cabra!

noname3.jpg

Az év legelső napján, pontban éjfél után robbant a világra a Mägo de Oz vadonatúj kislemeze, a La Pegatinával közösen rögzített Tu madre es una cabra. A formáció természetesen egy, a történethez hű kisfilm kíséretében publikálta az újdonságot, ami egy csettintésre vált a rajongók kedvencévé.

Az elmúlt évben egyébként teljes titokban elkészült a spanyol zenekar vadonatúj nagylemeze is, ami a Bandera Negra címet viseli, és mintegy tizennégy nótát felsorakoztatva, április 9-én lesz levehető a lemezboltok polcairól. Első beharangozóként egyébként az El Cervezo (El árbol de la birra című szám jelent meg decemberben, amihez egy animációs klip is dukált, sikere pedig hasonló cipőben jár mint az őt követő Tu madre es una cabra.

Nyugtalan személyiség vagyok. Ugyanakkor nagyon kreatív vagyok, ezért muszáj volt csinálnom valamit, eközben jöttem rá, hogy egy optimista albumot kell készítenem, amin a szövegek a sörivásról és a boldogságról szólnak.

- kommentálta a csapat főnöke, Txus di Fellatio.

A mai napon örömmel tudatták a fanokkal, miszerint a fent is említett Tu madre es una cabra klipje átlépte a milliós megtekintések bűvös küszöbét, ami nem is olyan meglepő, hiszen egy szemtelenül fülbemászó dalról van szó, ami valóban bulizásra buzdítja a hallgatót, kizárva maga körül a pandémia uralta világot.

A napokban egyébként azt is megtudhattuk, hogy a korongnak lesz egy további különleges darabja, ugyanis egy régi dal fog visszaköszönni teljesen új köntösben. A szóban forgó tétel a Que el viento sople a tu favor című szám, ami a 2010-es megjelenésű Gaia III: Atlantia nevezetű lemezükön hallható. A tételben egyébként teljes létszámban a szintén spanyol Saurom zenekar működik majd közre.

A lemez dallistája:

1. La isla del las siete calaveras
2. Al abordaje
3. Resacosix en Pandemia
4. No te fallaré
5. La dama del mar
6. El aplauso herido
7. Tu Madre Es Una Cabra
8. Guerra y paz
9. El Cervezo (El árbol de la birra)
10. Abrazos que curan
11. Quiero que apagues mi luz
12. La vida pirata
13. Bandera Negra
14. Después de la tormenta

15. Que el viento sople a tu favor  (ft. Saurom)

bandera-cuadrado.jpg

süti beállítások módosítása