Így készült fel Tarja a Raskasta Joulua fellépéseire
2017. december 17. írta: Sarok Bettina

Így készült fel Tarja a Raskasta Joulua fellépéseire

Egy kis kulisszatitok

img_0055904.jpg

Mint ismeretes a finn énekesnő fordulóponthoz érkezett, ugyanis 12 év elteltével ismét Nigtwish-beli duettpartnerével, Marco Hietalával lépett többször is színpadra a Raskasta Joulua keretein belül. A két énekes viszont jelét sem mutatatta annak, hogy korábban milyen elváláson is mentek keresztül, hiszen ismét bemutatták a közönségnek: még mindig csodásan egészítik ki egymás hangszínét.

Köztudott, hogy a RJ a mai napon fejezte be a turnézást, ám kétség sem fér hozzá, hogy idén megduplázták eddigi sikereiket, olyannyira, hogy egy jövő évi decemberi fellépést már közzé is tettek közösségi-oldalukon.

A Nightwish alapító tagja viszont nagyon izgatott volt az úton, hiszen először lépett fel a formációval, ám bízunk, sőt biztosak vagyunk abban, hogy nem utoljára. Tarja természetesen nagyon élvezte az otthon adta szépségeket, hiszen ki ne gyönyörködne a hó borította Finnországban?

Az ex-Nightwish-énekesnő készített magáról egy igencsak vicces felvételt, melyen szemtanúi lehetünk annak, hogy hogyan is hangolódott az estére, valamint, hogy milyen boldogsággal tölti el, hogy hosszú idő után végül hazatérhetett - legalábbis egy kis időre.

 

süti beállítások módosítása