Motiváció gyerekeknek metál módra - avagy Sander Gommans új ötlete
2019. szeptember 14. írta: Sarok Bettina

Motiváció gyerekeknek metál módra - avagy Sander Gommans új ötlete

mom70151671_2489570687773310_5505197586520750696_n.jpg

Akik igen jártasak a metálzene világában, annak biztosan nem ismeretlen Sander Gommans neve, aki 2009-ig az After Foreverben pengette a húrokat, majd felesége, Amanda Somerville oldalán is több projektben részt vett. A zenész számára nincs lehetetlen, sőt, folyamatosan valami újdonságot töri a fejét, mostani posztja azonban igencsak meglepte az emberiséget.

A zenész elmondása szerint az útókornak is ápolnia kéne a metálzene iránti szeretet, sőt, már gyermekkorban ajánlott a keményzene elsajátítása, megkedvelése. Elhivatottságát mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy motiválja a gyerkőcőket arra, hogy a metálzene szerelmesei legyenek. Ennek apropóján indította el hódító útjára a Magic-O-Metal elnevezésű képregényt, amiből elvileg majd album is készül.

Majdnem 25 éve dolgozom gitrosként és dalszerzőként, stb. Három lányom van, és egyre jobban foglalkoztat a metálzene jövője. Már nem én vagyok a középpontban, hanem a legfiatalabb generáció. A Magic-O-Metállal vissza szeretnénk adni a rock-és metálzene iránti szenvedélyt. Hogyan is lehetne ennél szebben motiválni a gyerekeket arra, hogy kreatívak legyenek?

- magyarázta a zenész.

A szóban forgó alkotás egyébként holland nyelven már beszerezhető, Sander elmondása szerint, pedig ez a legjobb módja annak, hogy gyerkőcök kreatívak legyenek, kitárják fantáziájukat, s ezáltal fantasztikus dolgokat vigyenek majd végbe.

Hogy mit szól mindehhez Amanda Somerville? Természetesen imádja az ötletet, avagy készségesen támogatja férjét minden egyes ötletében, még ha az elsőre őrültnek is hangzik.  Ahogyan az már említésre került, a páros három kislányt nevel, akiket teljes mértékben körülvesz a zene, így vélhetően odáig vannak apuci vadonatúj ötletéért, hiszen ez őket is egyaránt érinti.

süti beállítások módosítása