Kisfilmmel jelentkezett Marco Hietala
2019. november 22. írta: Sarok Bettina

Kisfilmmel jelentkezett Marco Hietala

gettyimages-1068518530-2048x2048.jpg

Mustan Sydämen Rovio címmel, idén került boltokba Marco Hietala szólóalbuma, ami elmondása szerint, csupa olyan dolgot képvisel, ami egyik csapatának repertoárjába sem fér bele. Az énekes sokat dolgozott az elmúlt időben, így teljesen finnul íródott lemezét angolra s lefordította, az újbóli megjelensére, immáron Pyre Of The Black Heart elnevezésen januárban számíthatnak a fanatikusok.

A zenész ezt követően európai turnéra indul, ami azért is érdekes, mivel a Nightwish jövő áprilisban jelentkezik új lemezzel, ezt követően pedig kőkeményen lábaik közé veszik a világot, az új tételek népszerűsítésének céljából. A napokban egyébként már a Raskasta Joulua jubileumi fellépései is kezdetét vették, a társaságooz pedig hamarosan Hetala is csatlakozik, aki amár a kezdetektől fogva tagja a társaságnak.

A zenész láthatóan egyáltalán nem fecsérli idejét badarságokra, mitöbb untatkozni sincs ideje, ebből adódóan megtudhattuk, hogy egy kifilmet is leforgatott. Néhány órája ugyanis megosztotta a Stones című dalához forgatott videót, ami láthatóan a rajongók egyik kedvence.

Íme!

süti beállítások módosítása