Ismét a Raskasta Jouluaval fog fellépni Floor Jansen
2016. november 05. írta: Sarok Bettina

Ismét a Raskasta Jouluaval fog fellépni Floor Jansen

Az After forever, valamint a ReVamp egykori pacsirtája még várandósan sem mond le hivatásáról, hiszen hamarosan megkezdődik az egyik legnagyobb finn karácsonyi metal-műsor, amelyben ő is énekel.

Néhány hónapja bobaként robban a hír, miszerint a holland énekesnő és párja, Hannes Van Dahl első gyermeküket várják. Floor mindeközben a Nightwish-sel is fellépet, mielőtt végleg lezárult volna a tavaly debütált lemezük, az Endless Forms Most Beautiful világkörüli turnéja. Floor jelenleg jól megérdemelt pihenését tölti, de emellett munkájára is bőven szakít időt, hiszen néhány napja jelentette be, hogy ismét hallható lesz az Ayreon jövőre érkező korongján, ma pedig boldogan számolt be arról, hogy Finnország legismertebb karácsonyi metal-műsorában is részt fog venni.

A Raskasta Joulua néven futó koncertsorozat érdekessége mindössze annyi, hogy a metalzenében jeleskedő ismert énekesek adnak elő különböző karácsonyi dalokat, természetesen egy kissé keményebb változatban. Maga a fellépés pedig Finnországban és a szomszédos Svédországban kerül megrendezésre, és megközelítőleg harminc előadást foglal magába.

süti beállítások módosítása