Már készül az új Nightwish-album
2016. november 07. írta: Sarok Bettina

Már készül az új Nightwish-album

Finnország legelismertebb metálzenekara, a Nightwish jelenleg jól megérdemelt pihenését tölti, hiszen nemrégiben ért véget tavaly debütált lemezük, az Endless Forms Most Beautiful világkörüli turnéja. Tuomas nemrégiben a Teamrocknak adott egy rövid interjút melyben elárulta, hogy míg az EFMB az Oceanborn és a Once jegyeit viselte, addig az újdonság elődje nyomdokain haladva fog elkészülni. A zenész ugyan még nem írt dalt, de komoly tervei vannak 2018-ra, 2019-re, és 2020-ra nézve is.

Most tartunk a felfedezéseink félútján. Ennél többet még nem tudok mondani. A hatalmas világ inspirációja még csak most ért a felszínre.

- kezdte mondandóját a frontember.

Mostanában Carl Sagan, Richard Dawkins, Christopher Hitchens és Brian Cox szerzők műveit olvastam, és olyan inspiráló dolgokat találtam bennük, amelyek képesek egyesíteni az embereket!

- nyilatkozta Tuomas.

Mindezek fényében maga az énekesnő sem vesztegeti idejét, hiszen várandósan is képes nyakig belevetni magát a munkába: néhány hete jelentette be, hogy ismét hallható lesz az Ayreon jövőre érkező korongján, pár napja pedig boldogan számolt be arról, hogy Finnország legismertebb karácsonyi metál-műsorában, a Raskasta Jouluaban is részt fog venni.



süti beállítások módosítása