Elize Ryd Alissa White-Gluzzal képzelte el az Amaranthe jövőjét
2017. március 29. írta: Sarok Bettina

Elize Ryd Alissa White-Gluzzal képzelte el az Amaranthe jövőjét

original_2.jpg

A múlt hónapban számoltunk be arról, hogy Jake E. (Joacim Lundberg) hivatalosan is búcsút intett az Amaranthe-nak. A csapat tavaly októberben  dobta piacra legújabb stúdióalbumát, ami a Maximalism elnevezést kapta, majd nem sokkal a turné megkezdése után, hivatalos Facebook-oldalukon jelentették be, hogy Jake visszavonulását tervezi.

A hír szinte az összes rajongót sokkolta, ám mindenki abban a hitbe ringatta magát, hogy kedvence hamarosan visszatér a jól megszokott kerékvágásba, és újfennt vele kiegészülve folytatódik majd a lemez népszerűsítése. Ez azonban nem így történt, ugyanis Jake nyolc év és négy album után kilép az Amaranthe-ból. 

A Blabbermouth nevezetű lap számolt be arról, hogy az Elize Ryd vezette formáció jelenleg is a Smash Into Pieces frontemberével kiegészülve turnézik, akinek egyébként felajánlották az énekesi posztot, ám ő visszautasította azt, mivel elmondása szerint jelenleg saját zenekarára szeretne fókuszálni.

Mindezeken túl, az iskiderült, hogy Elize azt szerette volna, ha egy újabb énekesnő csatlakozik hozzájuk Alissa White-Gluz (Arch Enemy, ex-The Agonist) személyében, akivel már többször is énekeltek együtt, így meglátása szerint illik egymáshoz a hangjuk.

A 32 éves vokalista továbbá arra is kitért, hogy szerinte nehéz lesz kitölteni Jake üresen maradt helyét, mivel kevés olyan metálénekes van, aki olyan hangszínnel rendelkezik, mint Joacim, és akinek hangja tökéletesen passzol majd Ryd hangszínével egyaránt. 

süti beállítások módosítása