Hamarosan új dallal jelentkezik a Sorronia
2017. április 26. írta: Sarok Bettina

Hamarosan új dallal jelentkezik a Sorronia

1003sorr03.jpg

2013 októberében jelent meg a budapesti Sorronia debütáló albuma, a Words Of Silence, melynek turnéja során hatalmas népszerűségre tettek szert. A Király Anna vezette együttes pályafutása során nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is egyaránt népszerű lett, ugyanis rövid turnéra kísérték el a német Xandria formációt, de Finnország aranytorkú énekesnőjének, az ex-Nightwish-énekesnő, Tarja Turunennek is nagy örömmel voltak az előzenekara.

2015-ben tovább fokozták sikerüket, ugyanis júliusban a Nightwish előtt léphettek színpadra a PeCsa Music Garden szabadtéri színpadán a finn zenekar új albumának népszerűsítő turnéjának hazai állomásán. A csapat tavaly novemberben már bemutatta Chains címre keresztelt dalát a nagyérdeműnek, amely már biztosan helyet kap készülőben levő albumon.

A csapat tavaly jelentette meg legújabb dalát, ami a Forsaken Tale elnevezést kapta, és ami egy különleges dalszöveges videó keretein belül debütált. A Forsaken Tale egyébként a formáció első kimásolt kislemeze lett a már készülőben lévő új elmezükről. A zenekar háza táján egyébként az elmúlt időszakban kisebb változás is történt, ugyanis távozott a csapat köreiből Biró István billentyűs.

A zenekar az elmúlt időszakban rengeteg változáson ment keresztül. Szükségünk volt néhány csendes hónapra, hogy újult erővel tudjuk folytatni a munkát. Ez évtől Biró István billentyűs és a Sorronia útjai különváltak. Fantasztikus éveket töltöttünk együtt és rengeteget köszönhetünk neki. Kívánjuk, hogy mind a magánéletben, mind a hivatásában valóra válthassa az álmait! Köszönjük az együtt eltöltött feledhetetlen pillanatokat! Jelenleg gőzerővel dolgozunk az új Sorronia anyagon és hamarosan további információkkal is szolgálhatunk!

-áll a csapat márciusi közleményében.

A Király Anna vezette alakulat egyébként hamarosan egy újabb dalt fog nyilvánosságra hozni, melyhez már elkészült néhány demó - erről az énekesnő, újonnan indított blogján be is fog számolni, ám további érdekességeket is a kíváncsi szemek elé tár majd, így tehát tessék követni őt!

 

süti beállítások módosítása