Klippremier: Alestorm - Mexico
2017. május 05. írta: Sarok Bettina

Klippremier: Alestorm - Mexico

am17629987_10155244165343054_7677760580032035503_n.jpg

Januárban derült ki, hogy az immáron Bodor Mátéval (ex-Wisdom, Leander Kills, All But One) kiegészült kalózmetált játszó csapat stúdióba vonult felvenni legújabb nagylemezét, a No Grave But The Sea-t. Néhány hónapja már azt is megtudhattuk, hogy az újdonság  május 26-án hódítja majd meg a világot, ezzel egyidőben pedig közzétették a lemez borítóját és dallistáját is.

Márciusban a Christopher Bowes vezette csapat arról is lerántotta a leplet, hogy már javában forognak a kamerák Szerbia fővárosában, Belgrádban, ahol rögzítésre kerül legújabb videóklipjük, ám azt még nem árulták el, hogy melyik dal is kap majd egy különleges képi világot. Hamarosan azonban az is kiderült, hogy a csapat nem csupán egy, hanem egyszerre két kisfilmet kíván leforgatni, - melyek egyike április 21-én debütált a Napalm Records lemezkiadó hivatalos YouTube-csatornáján. 

Az első kisfilm az Alestormhoz készült, melynek különlegessége az, hogy magáról a csapatról szól; a kalózokról, az ivásról és csupa olyan dolgokról, ami a formáció stílusát jellemzi. A videóklip képi világa pedig nagyon mókásra sikeredett, hiszen a tagoknak megkell küzdeniük a saját bandájukért, valamint a színpadért is. A második videó a Mexico című számhoz készült, melynek képi világa ismételten egy érdekes témát dolgoz fel. Íme:

 

süti beállítások módosítása