Fergeteges buli volt a svédországi rock feszten
2017. június 12. írta: Sarok Bettina

Fergeteges buli volt a svédországi rock feszten

19105567_1449822331705379_4491773537766315347_n.jpg

Nemrégiben került megrendezésre a svédországi rock fesztivál, melynek különlegessége az, hogy a metálzene nagyágyúi sorakoznak fel egy-egy dal erejéig, melyet a Sweden Rock Symphony Orchestra nevezetű formáció kísér. Idén a közönség a Nightwish eredeti énekesnőjét, Tarját, a HammerFall frontemberét, Joacim Canst, a Pain énekesét, Peter Tägtgrent, Joe Lynn Turnert, valamint  Mark Stanwayt láthatta és hallhatta is egyben.

Mindazokon felül, hogy az énekesek néhány saját dalt is előadtak a fesztiválon, néhány duett erejéig is összeálltak, ebből adódóan pedig négyesben adták elő az AC/DC egyik legismertebb dalát, a Thunderstruckot - többek között. A finn énekesnő semmit sem bízott a véletlenre, így meglepetésként elénekelte a Nightwish 2004-es bombaslágerét is, a Nemó című szám képében.

A vokalista egyébként már jóval felülmúlta egykori társait, ugyanis amíg számukra még mindig csupán egy álom a szimfonikus zenekarral kiegészült koncert, addig Turunen számára ez a kívánság már egy gyönyörű emlék.

A finn szépség egyébként hivatalos Facebook-oldalán számolt be arról, hogy mennyire élvezte a fellépést, és hogy milyen fantasztikus élmény volt számára egy színpadon állni a már fent is említett énekesekkel.

Olyan jól éreztem magam Joe Lynn Turner, Joacim Cans, Mark Stanway, Peter Tägtgren, Dan McCafferty, John Lawton, Freak Kitchen, Ulf Wadenbrandt karmester, valamint a Sweden Rock Symphony Orchestra társaságában. Köszönöm, hogy úgy érezhettem magam, mint az éjszaka királynője. Szeretlek titeket!

-írta Tarja a posztban.

süti beállítások módosítása