Magyarországra jön a Wintersun
2017. június 16. írta: Sarok Bettina

Magyarországra jön a Wintersun

wintersun_banner_800.jpg

Ahogyan arról már többször is beszámoltunk, hatalmas izgalom övezi a Wintersun új lemezének megjelenését, ugyanis a zenekar a 2012-es megjelenésű Time I nevezetű korong kiadása óta nem jelentkezett új stúdiólemezzel, sőt az elmúlt időszakban nem is igazán hallatott magáról a finn csapat. Miután kiderült, hogy a Time II nevezetű korong nem fog megjelenni, a srácok egyúttal azt is bejelentették, hogy egy teljesen új koronggal készülnek megörvendeztetni a közönséget.

Néhány hónapja megtudhattuk, hogy az újdonság a The Forest Seasons elnevezést kapta, melynek dallistájáról és borítójáról is egyaránt lehullott a lepel. Mindazonáltal néhány hete, a Jari Mäenpää vezette csapat megosztotta a rajongókkal azt a hírt, amit a fanatikusok immáron öt éve tűkön ülve vártak: az új album július 21-én hódítja meg a világot. Ennek fényében az öttagú formáció szeptemberben már útra is kel az újdonság népszerűsítésének céljából, mely turné keretén belül Magyarországot is útba ejtik.

A magyar rajongóknak szeptember 22-én lesz majd lehetőségük elcsípni őket, a budapesti Barba Negrában. A jegyek árusítása már megkezdődött, amit ide kattintva tudsz beszerezni. Le ne maradjatok róla!

wintersun_banner_800x1098.jpg

 

süti beállítások módosítása