Albumpremier: Orden Ogan - Gunman
2017. július 07. írta: Sarok Bettina

Albumpremier: Orden Ogan - Gunman

oo_top_g_video.jpg

Tavaly számoltunk be arról, miszerint a német csapat már gőzerőkkel dolgozik legújabb stúdiólemezén. A formáció egyébkén 2015-ben dobta piacra legutóbbi lemezét, Ravenhead címmel, majd ezt követőn egy DVD-t dobtak piacra, amely a The Book of Ogan elnevezést kapta.

A srácoknak a múlt évben némi nehézséggel is szembe kellett nézniük, miután személyes okokra hivatkozva le kellett mondaniuk néhány fellépést. Visszatérésüket követően viszont egy örömteli hírrel szolgáltak rajongóik számára, miszerint 12 dal már készen áll az új lemezre.

A Sebastian "Seeb" Levermann vezette alakulat májusban jelentette be, hogy az új lemezük július 7-én kerül majd az üzletek polcaira, ami egyébként a Gunmen elnevezést kapta. Ezzel egyidőben a német négyes az albumborítóról is lerántotta a leplet, továbbá néhány helyszínt is megosztottak, ahol majd fellépnek.

Május 19-én, mintegy meglepetésként megosztották az újdonság névadó dalát, ami egy kisfilm keretein belül debütált az AFM Records lemezkiadó hivatalos YouTube-csatornáján. Nem sokkal később, pedig fény derült a dallistára is, melyből kiderült, hogy hallható lesz egy duett a Leaves' Eyes egykori frontasszonyával, Liv Kristine-nel.

A közelmúltban további két kislemezes dalt is bemutattak már az újdonságról, az egyik a Fields Of Sorrow, a másik pedig a Liv Krsitinnel rögzített Come With Me To The Other Side volt. A mai naptól kezdődően pedig a teljes album meghallgatható. Íme! 

 

süti beállítások módosítása