Új kisfilmet jelentetett meg a Kamelot
2017. december 22. írta: Sarok Bettina

Új kisfilmet jelentetett meg a Kamelot

kamelot-2015-crop.jpg

2015-ben jelent meg a formáció legutóbbi nagylemeze, ami a Haven elnevezést kapta. A csapat nemrégiben fejezte be a lemez népszerűsítését, ám nem sokkal később már stúdióba is vonultak, hogy felvegyük legújabb korongjukat, ami 2018. elején került majd a lemezboltokba.

A srácok azonban eközben sem unatkoznak, ugyanis néhány órája osztották meg az Under Grey Skies című dalhoz készült dalszöveges kisfilmet, mely nóta különlegessége az, hogy a tétel voltképp egy duett a Delain frontasszonyával, Charlotte Wessels-szel, továbbá közreműködik még benne Troy Donockley is, akit a Nightwish-ből lehet ismerni. Thomas Youngblood elárulta, hogy kifejezetten ezt a dalt szerették volna megfilmesíteni, hiszen elmondása szerint ez egy tökéletes karácsonyi meglepetés a rajongóknak. 

Abszolút az olyan dalokat imádom, mint az Under Gray Skies, ami reménnyel és optimizmussal inspirál a legsötétebb időkben is, büszke vagyok rá, hogy részese lehetek a dalnak, annak pedig még jobban, hogy videot is készítettek hozzá, melyben szintén szerepelhettem. A tény, hogy a Kamelot és a Delain tavasszal az USA-ban ismét együtt lép majd fel nagyon izgatottá tesz.

-árulta el Charlotte.

süti beállítások módosítása