Második lemezét készíti a Brothers Of Metal
2018. november 24. írta: Sarok Bettina

Második lemezét készíti a Brothers Of Metal

bl0007kw3trkmcxl9f-c122.jpg

A Brothers Of Metal nevezetű csapatot, legutóbb a feltörekvő zenekarokat felvonultató cikksorozatunkban mutattuk be nektek, és nem hiába, hiszen a svéd formáció képében egy csodálatos viking hordát köszönthetünk. Prophecy of Ragnarök elnevezésen tavaly debütált bemutatkozó nagylemezük, ami olyannyira jóra sikeredett, hogy említést nyertek azon írásunkban is, melyben a 2017-ben megjelent korongok közül csempésztük ki az általunk vélt legjobbakat.

Új csapatként ugyebár nem könnyű helytállni a metálzene palettáján elhelyezkedő ún. nagyok mellett, nekik azonban sikerült, hiszen rövid időn belül hatalmas népszerűségre tettek szert világszerte. A nyolc tagot - köztük egy nőt! - számláló brigád néhány hónapja jelentette be, hogy sikerüket újabb szintre emelik, ezért hamar nekilátnak második albumjuk rögzítésének.

Az újdonság egyébként 2019. őszén kerül boltokba, mindezt azonban megelőzi egy vadonatúj kislemez. A közelmúltban megjelenésre került első kisfilmjük is, ami legnépszerűbb dalukhoz - ami egyben az album névadója is - a Prophecy Of Ragnarökhöz készült, amit további három videoklip fog követni vélhetően hamarosan - ezekről egyelőre nem árult el részleteket a zenekar.

süti beállítások módosítása