Megérkezett a Within Temptation új kisfilmje
2018. november 30. írta: Sarok Bettina

Megérkezett a Within Temptation új kisfilmje


within-temptation-2018-set-vexy-resist-photoshoot-1500x844.jpg

December 14-ére datálta visszatérő lemezének megjelenését a Within Temptation. A formáció ízelítőként megosztotta a The Reckoning című dalt, ami a Papa Roach énekesével került rögzítésre. Ezt követően megérkezett a Raise Your Banner című szerzemény is, ami ismét egy duett, Anders Fridénnel a fedélzeten.


E dal egyébként már kicsit sem ismeretlen a rajongók számára, ugyanis az album nyilvánosságra hozása előtt mindössze Raise címmel kiszivárgott. A formáció nem kommentálta az eseményeket, ám nemrégiben a nóta egy dalszöveges kisfilm keretein belül került publikálásra. 

Mindezeket megelőzően Sharon den Adelék elárulták, hogy készülőben van vadonatúj videoklipjük is, ám azt akkor még nem árulták el, hogy melyik számhoz is forognak a kamerák, ám a rajongók többsége az Endless War című dal mellé tette le a voksát.

Mint az a napokban kiderült, a már fent is említett Raise Your Banner című dal kapott egy igen különleges képi világot, s ha mindez nem volna elég, nem sokkal korábban megérkezett a harmadik duett is, a Firelight.

Íme:

süti beállítások módosítása