Kiderült, mikor érkezik az új Battle Beast-album
2018. december 20. írta: Sarok Bettina

Kiderült, mikor érkezik az új Battle Beast-album

news-battlebeast.jpg

2017-ben jelent meg a formáció legutóbbi albuma, a Bringer Of Pain. A zenekar az eddigi legsikeresebb lemezét tudhatja magáénak a tavalyi kiadvány képében, hiszen újdonság is fellelhető a nagy népszerűségnek örvendő kiadványon. Noora Louhimo korábban már kijelentette, hogy az ötödik korong sokkal sokoldalúbb lesz, hiszen minden egyes zenekari tag kiveszi majd a részét a dalszerzésben. 

Általa azt is megtudhattuk, hogy 2019-ben hódít világot az új Battle Beast-album, most azonban azt is megtudhattuk, hogy az újdonság a No More Hollywood Endings elnevezést kapta, és egészen pontosan március 22-én kerül fel a lemezboltok polcaira. 

A kemény dalok keményebbek, a pop hangzások élénkebbek, a rock hangok pedig erősebbek és gazdagabbak is egyben, az érzelmi skála pedig jobban kiszélesedett, szóval minden sokkal nagyobb.

- meséli Janne Björkroth.

Ugyanazt a szellemiséget tartjuk, amit a korábbi lemezen is, az előző album jóvoltából sokat tanultunk arról, hogy mit is szeretnénk csinálni a zenénkkel, talán most minden sokkal epikusabb lesz, mint legutóbb.

- árulta el korábban az énekesnő.

battlebeasatnomorehollywoodcd.jpg

süti beállítások módosítása