Előzetes érkezett a Children Of Bodom új lemezéhez
2019. január 04. írta: Sarok Bettina

Előzetes érkezett a Children Of Bodom új lemezéhez

0b432283-ea98-49a0-8bbb-3572d85f4259_800_420.jpeg

Március 8-án kerül majd a boltok polcaira a COB tizedik stúdiólemeze, ami a Hexed elnevezést kapta. Az új felállású zenekar már az album borítóját és annak dallistáját is egyaránt bemutatta a célközönségnek; előbbi egy teljesen egyszerű alkotás lett, és merőben eltér elődjeitől, ám ezúttal sem maradt el a formáció védjegye, a kaszás; a számlistára pedig mindösszesen tizenegy dal került fel, - többek között bónusz tételek is hallhatóak lesznek.

A finnek a múlt hónapban már be is mutatták első kislemezes dalukat, az Under Grass And Clover című szám képében, mely nótához kisfilmet is forgattak. A napokban megjelenítettek egy előzetest, melynek keretein belül a csapat frontembere, Alexi Laiho mesél a dalokról, valamint a Deins Forkas tervezte borítóról.

Alexi többek között elmeséli azt, hogy sokat gondolkodott azon, hogy hogyan is állítsa össze a dalokat, ami megfelel mind a zenekar, mind a célközönség számára is egyaránt. Ebből adódóan lerántotta a leplet arról, hogy az albumon fellelhetőek lesznek olyan dallamok, melyek a jazz-dalokra jellemzőek, ám ettől függetlenül teljes mértékben a metálnak megfelelő hangzásban csendülnek fel.

süti beállítások módosítása