Kiderült, mikorra tervezi új lemezét az Epica
2019. július 04. írta: Sarok Bettina

Kiderült, mikorra tervezi új lemezét az Epica

file_20190321135819.jpg

2016-ot írtak a naptárak, amikor is a boltok polcaira került az Epica legutóbbi albuma, a The Holographic Principle. A korong sikeres megjelenését követően, a holland formáció egy igen hosszú turnét bonyolított le, majd Simone Simons énekesnő elárulta, hogy csapata hosszabb szünetre vonul, melynek folyamán belemélyülnek új stúdiólemezük készületeibe.

Az idei év egyébként nem egy új, hanem egy korábbi Epica-album jegyében telik majd, ugyanis a zenekar idén ünnepli Design Your Universe elnevezésű korongjának tíz éves debütálását. Ennek jelképéül egy igen különleges turné veszi majd kezdetét, melynek során ritkán vagy egyáltalán nem hallott dalok kerülnek fel a számlistára.

Ez csak egy újabb turné, hogy megünnepeljük az album 10 éves megjelenését... Ez valami olyasmi, amit már nagyon várok. Már nagyon izgatott vagyok. Ez volt az első albumom - amikor csatlakoztam a zenekarhoz, akkor ezen az albumon dolgoztunk, így ez nagyon különleges a számomra.

- mesélte izgatottan Isaac Delahaye.

Idén ugyan nem, jövőre viszont annál inkább az új albumé lesz a főszerep, ugyanis Coen Janssen elmesélte, hogy már körvonalazódik az újdonság, melyet reményeik szerint 2020-ban már a kezükbe is vehetnek a fanatikusok.

süti beállítások módosítása