Újra kiadja 10 éves lemezét az Epica
2019. július 17. írta: Sarok Bettina

Újra kiadja 10 éves lemezét az Epica

5b838e147ce4c4641271e864ba1ee7b9.jpg

Köztudott, hogy az Epica idén ünnepli Design Your Universe című lemezük tíz éves debütálását, mely korong 2009. október 16-án indult igen sikerekben gazdag hódító útjára. Maga a kiadvány egyébként olyan közönségkedvenceket vonultat fel a számlistáján, mint az Unleashed, a Martyr Of The Free Word, vagy maga a névadó Design Your Universe - csak, hogy néhányat említsünk.

Azt már tudni lehet, hogy e jeles esemény alkalmából a csapat egy különleges turnét is lelejt majd, melynek során ritkán vagy egyáltalán nem hallott dalok kerülnek előadásra.

Ez csak egy újabb turné, hogy megünnepeljük az album 10 éves megjelenését... Ez valami olyasmi, amit már nagyon várok. Már nagyon izgatott vagyok. Ez volt az első albumom - amikor csatlakoztam a zenekarhoz, akkor ezen az albumon dolgoztunk, így ez nagyon különleges a számomra.

- mesélte korábban Isaac Delahaye.

A Simone Simons vezette brigád most azt is bejelentette, miszerint a Nuclear Blast lemezkiadó jóvoltából, október 4-én ismét boltokba kerül az album, melynek borítója új színekben tündököl, a nótákat pedig Joost van den Broek varázsolta újjá.

Ha mindez nem volna elég, korábban már beszámoltunk arról, hogy bár az idei év a jubileum jegyében telik mjad, jövőre már biztosan piacra kerül az új Epica-album.

süti beállítások módosítása