Valóra vált álmáról mesélt Clémentine Delauney
2019. augusztus 23. írta: Sarok Bettina

Valóra vált álmáról mesélt Clémentine Delauney

cd64960030_1639888046156043_5648986174453541776_n.jpg

Augusztus 30-án dobja piacra vadonatúj lemezét az osztrák Visions Of Atlantis, ami elmondásuk szerint az eddigi legkiemelkedőbb, és egyben legváltozatosabb kiadványuk lesz. Clémentine Delauney korábban már elmesélte, miszerint ezúttal ő is bővebben kivette a részét a dalszerzésben és egyéb más folyamatokban is kezeskedett.

Az előző album óta (The Deep & The Dark) csodálatos esélyt kaptam, így részt vehetek az egész folyamatban, a dalok írásában, szerzésében. Elkezdtem sajátomnak érezni a zenekart, különösen, amikor közvetíteni tudom a saját ötleteimet, érzelmeimet, olyan dolgokat, amikről a zene útján szeretnék beszélni.

- vallotta - többek között.

Az újdonságról egyébként három tételt (Heroes Of The DawnA Journey To Remember)  megismerhettünk - legutóbbi, a Nothing Lasts Forever néhány órája debütált egy kisfilm keretein belül.

Most újabb jó hírrel szolgáltak rajongóiknak, ugyanis kiderült, hogy szeptember 7-én ők is tiszteletüket teszik a szlovákiai Trnavában megrendezésre kerülő fellépésen. A múlt hónapban számoltunk be arról, miszerint Tarjával karöltve ad itt koncertet az Evanescence, aminek a felek igencsak örülnek, most azonban a francia vokalista áradozott arról, hogy mit is jelent számára ez a fellépés:

Alig tudom elhinni... Tarja és az Evanescence az a két hang, ami bevezetett engem a metál csodás világába, és azt hiszem elmondhatom, hogy nem éltem volna meg az álmom, ha néhány évvel ezelőtt nem hallom meg a Bring Me To Life-ot a rádióban. Óriási megtiszteltetés megosztani a színpadot ezekkel a csodálatos előadókkal. Már alig várom.

- ecsetelte.

süti beállítások módosítása