Tarjával karöltve ad fellépést az Evanescence
2019. július 22. írta: Sarok Bettina

Tarjával karöltve ad fellépést az Evanescence

evanescencebanddec2018_63800.jpg

Hatalmas az izgalom Tarja háza táján, hiszen a finn dalos pacsirta  augusztus végén dobja piacra vadonatúj nagylemezét, az In The Raw-t. Elmondása szerint, a kiadvány sokkal keményebb és egyben személyesebb lett, mint eddigi korongjai, elkészülésének fontosságát pedig az utolsó vele készült Nightwish-albumhoz hasonlította.

Mivel egykoron az Once volt a finn formáció mérföldköve, így vélhetően a vokalistának most az In The Raw lesz ugyanez a mérce. Ezidáig egyébként két dalt ismerhettünk meg (Dead Promises, Railroads), ám úgy tűnik, hogy hamarosan újabb tétel kerül bemutatásra, ugyanis az ex-Nightwish-énekesnő a közelmúltban árulta el, miszerint készülőben van vadonatúj kisfilmje.

Az északi metálkirálynő köztudottan hosszas turnét tervez majd a kiadvány megjelenése után, ám mindezeken felül, néhány meglepetéssel is készül, melyekről egyelőre még nem rántotta le a leplet. Tarja egyébként néhány órája, közösségi-oldalain tette közzé, miszerint szeptember 7-én ő lesz az Amy Lee vezette Evanescence vendége, a szlovákiai Trnavában megrendezésre kerülő fellépésen.

 

süti beállítások módosítása