Erre számíts pénteken! Ilyen lesz Tarja új albuma!
2019. augusztus 26. írta: Sarok Bettina

Erre számíts pénteken! Ilyen lesz Tarja új albuma!

tarja_in_the_raw_press_pictures_copyright_earmusic_credit_tim_tronkoe_1_-1-768x1152.jpg

Hamarosan hosszas várakozás ér véget, ugyanis a hét végén végre boltokba kerül a finn metálénekesnő várva várt nagylemeze, az In The Raw. Magáról a korongról egyébként három dalt (Dead Promises, Railroads, Tears In Rain) már hallhattunk, sőt azt is megtudhattuk, hogy a vokalista egy igen ütős, és egyben temérdek személyes élményektől/ érzelmektől fűtött kiadványt készül kiadni a kezei közül.

Elmondta továbbá azt is, hogy az újdonság felidézte benne azokat az időket, amikor 2004-ben a Nightwish rögzítette mérföldkövet alkotó, máig legnépszerűbb kiadványát, az Once-t. A dalos pacsirta továbbra sem hagy alább az izgalmak további fokozásából, így most az earMUSIC lemezkiadó jóvoltából belehallgathatsz az ex-Nightwish-énekesnő vadonatúj mesterművébe, amit most mi is elhoztunk nektek.

Maga a felvezető igen jó kedvcsináló, hiszen már most lehet kedvenceket válogatni, ami nem véletlen, hiszen ezúttal igen különleges és egyben nagyon változatos dallamú dalcsokor áll rendelkezésünkre, ami nem mellesleg már most elnyerte a nagyérdemű kegyeit.

Íme!

süti beállítások módosítása