Tarja: Hat éve debütált a Colours In The Dark
2019. augusztus 30. írta: Sarok Bettina

Tarja: Hat éve debütált a Colours In The Dark

dc33befdb594715e6b310c11a48e82b0.jpg

A mai nap igazán izgalmas a finn pacsirta számára, ugyanis ma hivatalosan is boltokba került vadonatúj albuma, az In The Raw. Természetesen most a csapból is az újdonság folyik, hiszen nem csupán egy személyes, hanem egyben egy kőkemény albumot tisztelhetünk az In The Raw képében, ami kétség kívül felültudja múlni az énekesnő eddigi alkotásait.

Ez a nap azonban nem csupán ezért különleges, hanem azért is, mert hat évnek ezelőtt, ugyanezen a napon hódított világot Colours In The Dark elnevezésű nagylemeze is egyaránt. Akkoriban az volt a vokalista nyerőpaklija, hiszen igen pozitív visszajelzésekben volt része a kiadványanak, ráadásul a nóták is egytől egyig taroltak.

Elsőként a Never Enough került bemutatásra, majd ezt követte a Victim Of Ritual, ami a mai napig elmaradhatatlan ékessége a fellépéseknek. Csakúgy, mint a 500 Letters, amiről sokan úgy gondolták komoly üzenettel bír, amolyan visszavágó a Nightwish By Bye Beautifuljára.

Sokan úgy tartják, hogy Tarja a szóban forgó korong nyomán lelte meg saját útját/stílusát, hiszen Nightwish-beli utódja, Anette Olzon is ódákat zengett blogján a kiadványról. Egyébként az album készületei során, a  Finnország hangjának is megválasztott dalos pacsirta komoly inspirációra lelt kislányában, aki 2012 nyarán látta meg a napvilágot, és aki ráadásul már a lemezen is tiszteletét tette egy-egy apróságban, - a Lucid Dreamer című számban például őt is hallhatjuk.

A kiadványnak egyébként egy különleges utódja is volt a Left In the Dark képében, ami voltaképp a CITD dalait tartalmazza egyéb változatokban. Különlegessége viszont abban rejlik, hogy a borítót rajongói alkotásokból választotta ki az egykori Nightwish-énekesnő.

tarja-turunen-tarya-tarja.jpg

Mint azt már fent is említettük, a világ most az In The Raw körül forog, ám Tarja a mai napon ahelyett, hogy újdonságával árasztaná el közösségi-oldalait, sokkal inkább a hat évvel ezelőtt korongjára összpontosított, amiről elmondása szerint nem ajánlatos megfeledkezni.

A dallista:

 

süti beállítások módosítása