Dal- és klippremier: Lacuna Coil - Reckless
2019. szeptember 13. írta: Sarok Bettina

Dal- és klippremier: Lacuna Coil - Reckless

lc3hmbnyt86vlf9q6oczzxgb-1200-80.jpg

Október 11-én kerül majd megjelenésre a Lacuna Coil vadonatúj albuma, a Black Anima. A korongról már számtalan információt megtudhattunk, hiszen Cristina Scabbia több alkalommal is kecsegtetően mesélt a várva várt újdonságról. Elmondása szerint, a korong a Delirium nyomán halad majd, ám még is meglepetésekben gazdag kiadvány lesz, a nóták pedig az élet minden területére vonatkozóan kerültek papírra.

A nyár folyamán egyébként már bemutatásra került egy tétel, a választás pedig a Layers Of Time-ra esett, ami egy videóklip kíséretében indult hódító útjára, ráadásul hamar belopta magát a célközönség kegyeibe. A Cristina Scabbia, illetve Andrea Ferro vezette alakulat egyébként már a napokban elkezdte felkészíteni rajongótáborát egy újdonsült szerzemény érkezésére, ami - elődjéhez hasonlóan - ismételten egy kisfilm keretein belül kívánja meghódítani a nagyérdeműt.

Az általuk megosztott fotók alapján egy igen sötét tematikáju klipet - és vélhetően nótát - köszönthetünk a Reckless képében, amit most már szemügyre is vehetünk,

Íme!

süti beállítások módosítása