Októberben fog debütálni az új Lacuna Coil-album
2019. július 08. írta: Sarok Bettina

Októberben fog debütálni az új Lacuna Coil-album

lacunacoil_b4b62e6b8feb204f329c1700ab8c6c4a.jpg

2016-ban került a lemezboltokba az olasz metálzenekar legutóbbi albuma, a Delirium. A formáció azóta is az egyik legjobb lemezének titulálhatja a korongot, hiszen az nem csupán a fanatikusokat, hanem a kritikusokat is egyaránt megnyerte magának.

Cristina Scabbia énekesnő többször is elhintette már, hogy a következő albumuk az egyik legsötétebb és legkeményebb munkájuk lesz, most pedig az is kiderült, hogy a várva várt lemez a Black Anima elnevezést kapta - vélhetően nem véletlenül - és október 11-én hódítja majd meg a világot.

Mi vagyunk a Black Anima. Te és én, minden, amit elrejtünk. Ez egy ködös tükör, amit az igazság keresésére használunk. Ez áldozat és fájdalom, igazság és félelem, düh és bosszú, múlt és jövő...

- mesélte többek között az énekesnő.

A formáció egyébként találóan - és más előadókhoz hasonlóan - napokkal ezelőtt elkezdte besózni rajongótáborát, majd az Instagramon puzzle-szerűen leplezték le az új album megjelenésének időpontját, illetve azt, hogy milyen elnevezést is kapott az újdonság - bár arra már korábban is lehetett következtetni, miszerint a fekete valamilyen formában biztosan szerves részét képezi az új Lacuna Coil-kiadványnak.

screenshot_2019-07-08_lacuna_coil_lacunacoilofficial_instagram-fenykepek_es_-videok.png

süti beállítások módosítása