Közös meglepivel készül a Within Temptation és az Evanescence
2019. szeptember 13. írta: Sarok Bettina

Közös meglepivel készül a Within Temptation és az Evanescence

evanescencebanddec2018_63800000000000000000000.jpg

Jelen állás szerint, mind két zenekar gőzerőkkel járja a világot, hiszen a közelmúltban debütáltak újdonságaik, melyekkel minél több rajongóhoz el kívánnak jutni. Az Evanescence egyébként a napokban adott közös koncertet Tarjával, az élményt pedig ők maguk is megosztották hivatalos Instagram-oldalukon keresztül.

Most úgy tűnik, Amy Lee-ék újabb nagy névvel kívánnak valamit közösen alkotni, amire minden bizonnyal hatással van a Within Temptationnel adott közös fellépés, - ami szintén az elmúlt hetekben volt. A két formáció ugyanis ugyanazt a videót tette közzé közösségi-oldalain, melyben a csapatok frontasszonyai láthatóak, mindössze néhány másodperc erejéig. Hamarosan hivatalos közlemény is érkezik ehhez az igen izgalmas szösszenethez, ám nagyon úgy tűnik, hogy egy francia oldal már le is spoilerezte a dolgot....

A lap értesülése szerint, az Evanescence és a Sharon den Adel vezette WT jövő áprilisban egy hatalmas aréna koncertre készül, ám az sem kizárt, hogy közösen indulnak majd egy hosszabb turnéra.... Hogy mi igaz a hírből, arra hamarosan fény derült, hiszen - ahogyan azt már korábban is említettük - a formációk hamarosan hivatalos közleményt is kiadnak.

 

süti beállítások módosítása